Hyvä asiakkaamme, ajalla 28.9. - 9.10. tilausten toimitusaika voi olla normaalia pidempi Nordic Morning -konsernin siirtyessä uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. Tilauksen voi kuitenkin tehdä normaalisti. Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa viivettä toimituksissamme. Lisätietoja asiakaspalvelustamme →.

Testi | Testi 2 | Testi 3

Tietosuojalait 2019

Tietosuojalait-kirjaan on koottu kattavasti keskeiset tietosuojaan liittyvät kotimaiset ja kansainväliset säädökset yksiin kansiin. Kirja on erinomainen apuväline kaikille henkilötietojen kanssa työskenteleville, ja erityisen hyvin se soveltuu tietosuojavastaavien työvälineeksi.

Tietosuojalait-lakikokoelmaan on koottu keskeiset tietosuojaan liittyvät kotimaiset ja kansainväliset säädökset yksiin kansiin. Kirja on erinomainen apuväline kaikille henkilötietojen kanssa työskenteleville, ja erityisen hyvin se soveltuu tietosuojavastaavien työvälineeksi.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen lisäksi teoksesta löytyvät myös uusi kansallinen tietosuojalaki sekä uudet tiedustelulait. Säädökset on ryhmitelty kaikkea henkilötietojen käsittelyä koskevaan yleissääntelyyn ja alakohtaisesti eri ammattialoja palveleviin erityissääntelyn kokonaisuuksiin.

Teos sisältää henkilötietoja koskevan sääntelyn lisäksi muun muassa sähköistä allekirjoitusta, terveystietoja ja työelämän tietosuojaa koskevat säädökset sekä viranomaisessa tapahtuvaa henkilötietojen käsittelyä ja viranomaistietojen julkisuutta koskevan sääntelyn. Kokoelmassa on myös runsaasti oikeustapauksia ja toimituksellisia huomautuksia, jotka jäsentävät kokonaisuutta.

Asiantuntija

Kirjan asiantuntijatoimittajana on toiminut Hannu Järvinen, joka työskentelee tietosuojavastaavana finanssialalla.

Hinta
95,00 € (sis. alv 10 %)
Tekijä
Saatavuus Varastossa
Sivuja 776
Julkaisuvuosi 2019
Julkaisija Edita Publishing Oy
Painos
ISBN 978-951-37-7564-3
Tuotenumero 37-7564-3
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö KPL
Kirjastoluokka 33.04
Jaa:
Muuta aiheeseen liittyvää